loading

Naše usluge

Elektromontažni radovi i održavanje na trafostanicama

Nudimo elektromontažne radove niskog, srednjeg i visokog napona od 1kV, 10kV, 20kV, 35kV i 110 kV.

Rješenje ‘ključ u ruke’ prema vašoj želji

Možemo isporučiti cjelovit projekt izgradnje ili rekonstrukcije trafostanica i elektroenergetskih postrojenja, kao i obaviti radove samo na točno određenim fazama projekta za koje nas želite angažirati:

  1. Projektna ideja / plan
  2. Izrada projektne dokumentacije koju čine: idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt, projekt izvedenog stanja
  3. Ishođenje potrebnih dozvola
  4. Nabava kompletne opreme od isključivo provjerenih proizvođača
  5. Ugradnja opreme (koju nabavljamo mi ili vi)
  6. Elektromontažna ispitivanja
  7. Izrada nužne dokumentacije (pravilnik o održavanju trafostanica, zapisnik o ispitivanju nakon završenih radova, itd.)
  8. Tehnički pregled
  9. Ugovorno održavanje trafostanica i opreme na duži rok

Daljinsko upravljanje trafostanicama i automatizacija

Ormari za samoupravljanje financijski se isplaćuju već nakon samo 2 godine korištenja. Oni omogućuju daljinski uvid u stanje opreme i situacije poput nestanka napona te daljinsko uklanjanje određenih kvarova. Naši ili vaši operateri tako više neće morati baš radi svakog kvara, popravka ili ispitivanja izlaziti na lokaciju, već ćemo ih obučiti da samostalno upravljaju opremom na daljinu.

Održavanje i preventiva

Klijentima nudimo ugovornu uslugu održavanja za kompletnu ugrađenu opremu. Preporučujemo da održavanje svakako ugovore svi klijenti čija su postrojenja starija od 3 godine. Usluga održavanja propisana je pravilnikom o održavanju trafostanica koji propisuje koliko se često treba obavljati održavanje. Pravilnik također možemo izraditi za vas.
Klijentima koji s nama ugovore održavanje nudimo preventivno praćenje podataka koje prikupljamo redovitim ispitivanjem. Te podatke uspoređujemo s mjerenjima iz prethodnih godina. Takvo proaktivno postupanje omogućuje nam da na vrijeme uočimo eventualne nepravilnosti u radu vaših elektroenergetskih postrojenja i spriječimo sve skupe i neočekivane kvarove koji se spriječiti mogu.

Oprema pouzdanih dobavljača

Opremu nabavljamo isključivo od dobavljača koji su nam se kroz godine rada dokazali kao najpouzdaniji.

Pregled

Ostalih naših usluga

Pružamo usluge elektromontažnih radova, održavanja na trafostanicama i dalekovodima te elektromontažna ispitivanja.

Naši vjerni

Klijenti

Radimo s javnim tvrtkama iz energetskog sektora kao i sa srednjim i većim tvrtkama iz djelatnosti proizvodnje, turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva.