loading

O nama

Gradimo elektroenergetsku infrastrukturu

Davena d.o.o. iz Rijeke elektroinženjerska je tvrtka koju je 2007. godine osnovao direktor Branislav Rebić, elektrotehničar s 25+ godina iskustva.

Davena od 2014. godine pruža usluge elektromontažnih radova niskog, srednjeg i visokog napona, održavanja na trafostanicama i dalekovodima te elektromontažna ispitivanja. Nabavljamo elektroopremu isključivo dokazanih proizvođača.

Klijenti su nam javne energetske tvrtke (HEP proizvodnja, HEP ODS), zračne luke, tvornice te veća privatna poduzeća koja se bave proizvodnjom električne energije, turizmom, ugostiteljstvom i hotelijerstvom.

Naš tim od 6 stalno zaposlenih čine inženjeri i projektanti elektrotehničke struke te certificirani elektromonteri koji u Daveni godišnje odrađuju preko 40 projekata izgradnje ili rekonstrukcije trafostanica. Svi naši zaposlenici, kao i vanjski partneri koje povremeno angažiramo na projektima, imaju položene potrebne stručne ispite za elektro-radove u graditeljstvu.

Gradimo elektroenergetsku infrastrukturu

Prednosti

Zašto odabrati nas

.

Dobro radimo

Nakon nas praktički nemate popravke ni reklamacije. Dobivate kvalitetne radove zato jer na vašem projektu angažiramo zaposlenike i pouzdane vanjske partnere koji ostaju s nama dugi niz godina i redovito se certificiraju.

Nabavljamo kvalitetno

Opremu koju dobavljamo za vaš projekt uzimamo od isključivo provjerenih proizvođača s kojima imamo pozitivna iskustva (Siemens, ABB, Končar, Schneider Electric, Raychem i drugi).

Točni smo

Dolazimo na lokaciju kad smo se dogovorili i promptno se odazivamo na vaše pozive. Kao ugovorni klijent dobivate kontakt našeg dediciranog stručnjaka kojeg uvijek možete nazvati u hitnom slučaju.

Brzo reagiramo

S malim tvrtkama poput Davene brže ćete se i lakše dogovoriti oko svakog posla i projekta, većeg ili manjeg. Uvijek gledamo da stalnim klijentima izađemo u susret i prilagodimo vam se.

Naši vjerni

Klijenti

Radimo s javnim tvrtkama iz energetskog sektora kao i sa srednjim i većim tvrtkama iz djelatnosti proizvodnje, turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva.