loading

Naše usluge

Fotometrija aerodromskih pista

Zakonska je obveza prilaznu rasvjetu zrakoplovnih pisti ispitati barem jednom godišnje. Jedini u Hrvatskoj pružamo uslugu fotometrijskih ispitivanja za aerodrome i piste i po kvaliteti, opremljenosti i cijeni uspješno konkuriramo stranim ponuđačima ove usluge.

Kompletno ispitivanje možemo obaviti već za samo 2 sata, zahvaljujući kvalitetnom uređaju za ispitivanje britanskog proizvođača MALMS.

Obavljamo ispitivanja i tijekom noći da bismo pravilno izmjerili rasvijetljenost aerodromske piste u stvarnim uvjetima, što jamči visoku sigurnost prometovanja zrakoplova, pogotovo u najtežim vremenskim uvjetima.

Do sada smo surađivali s klijentima kao što su Zračna luka Rijeka i Zračna luka Osijek.

Nabavljamo i ugrađujemo vrhunsku aerodromsku rasvjetu

Nabavljamo i ugrađujemo aerodromsku rasvjetu od dobavljača po vašoj želji.

Ako nabavu želite prepustiti nama, biramo opremu pouzdanih dobavljača kao što su njemački konzorcij ADB Safegate i TKH Airport Solutions (današnji vlasnik nekada poznatog danskog brenda Hella).

Prostor za inovacije

Kako mjeriti i ispitivati ono što se mjeriti i ispitivati ne može? Naši inženjeri trenutno rade na inovativnom konceptu ispitivanja uz pomoć dronova onih aspekata aerodromskih pista koji zbog nedostatka tehnologije trenutno nisu obuhvaćeni mjerenjem, a mogu predstavljati sigurnosni rizik. Inovacije našim klijentima mogu omogućiti postizanje više razine sigurnosti i smanjenje troškova održavanja aerodroma.

Pregled

Ostalih naših usluga

Pružamo usluge elektromontažnih radova, održavanja na trafostanicama i dalekovodima te elektromontažna ispitivanja.

Naši vjerni

Klijenti

Radimo s javnim tvrtkama iz energetskog sektora kao i sa srednjim i većim tvrtkama iz djelatnosti proizvodnje, turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva.